Project Description

Tekenen en schilderen | Canvas doeken, penselen en alle soorten verf

RODAS Copy & Office heeft voor u een zeer uitgebreid assortiment aan teken- en kunstschildermaterialen in huis. Van het fijnste penseel tot het scherpste potlood, van het helderste pigment tot het sterkste schildersdoek vele professionele- en amateurkunstenaars alsmede creatievelingen vinden hier alles wat ze aan kunstenaarsmaterialen voor creatief werken met verf nodig hebben.

Kunstenaars verf

Zo kunt u bij ons terecht voor acrylverf, olieverf en aquarelverf, maar ook voor waterverdunbare olieverf en plakkaatverf. Merken die we hebben zijn oa: Rembrandt, van Gogh Amsterdam en Galeria van Winsor en Newton.

Schildersdoeken

Doeken om op te schilderen hebben we in zowel linnen als katoen en in vele formaten (normale dikte) of extra dik (3D). Ook de canvas borden zijn hierbij niet vergeten.

Penselen voor olie-, acryl-, en aquarelverf

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor olieverfpenselen, acrylverf penselen en aquarelpenselen. Ook grote kwasten en paletmessen zijn bij ons in de winkel te koop. Voornamelijk Van Gogh, Rembrandt, Liquitex en Winsor & Newton. Denk hierbij aan penselen met selected filament (syntetisch haren) maar ook penselen met marterharen, varkenshaar en runderoorhaar.

Tekenmaterialen

Wij hebben voor u verschillende soorten potloden zoals Aquarel- , Coloursoft- en Inktensepotloden van Derwent in ons assortiment. Maar ook de merken Bruynzeel en Stabilo ontbreken bij ons niet. Tekent u graag met houtskool? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Ontwerpen

Voor de ontwerper, architect of illustrator hebben we markers, foamborden, potloden, vulpotloden, fineliners en speciaal papier. Als voorbeeld noemen wij van Winsor & Newton de pigmentmarkers, Brushmarkers, Promarkers en de Aquamarkers.

Heeft u vragen over onze kunstenaarsbenodigdheden bel ons gerust, op nummer 076 501 75 13
Of stuur een email naar info@rodas-copy.nl

Alles is veel gezegd maar dat wij een groot en compleet assortiment teken-, schildermaterialen verkopen, is toch niet overdreven. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring en ons assortiment is in de loop der jaren alleen maar uitgebreid. Daardoor kunnen zowel professionele kunstschilders als amateurs hun hartje ophalen in onze winkel. Kom gerust een kijkje nemen en overtuig uzelf!

Kunstenaarsbenodigdheden - verf | rodas-copy.nl
Kunstenaarsbenodigdheden - verf | rodas-copy.nl
Kunstenaarsbenodigdheden - verf | rodas-copy.nl
Kunstenaarsbenodigdheden - verf | rodas-copy.nl