Project Description

Kopiëren / Printen

Kopiëren is een proces om geschreven of gedrukt materiaal door middel van fotografische technieken te vermenigvuldigen. Met de komst van computers en scanners is er naast de mogelijkheid van rechtstreeks fotokopiëren de mogelijkheid bijgekomen om dit proces te scheiden in kopieren, printen en digitaliseren (scannen). 

Zowel zwart/wit als full-color

Op kopieer-/printgebied beschikken wij over een uitgebreid en modern efficiënt machinepark waarop wij al uw voorkomende kopieer- en/of printopdrachten kunnen verwerken, en dit in een razend tempo en een perfecte kwaliteit. Naast dit alles is het ook mogelijk om het afwerken zoals inbinden / plastificeren / ponsen / opplakken op foamplaat enz. door ons te laten verzorgen.

Natuurlijk hebben wij ook een ruim assortiment aan papier in huis uiteenlopend in vele verschillende grams gewichten en kleuren.

Wij printen / kopiëren o.a. leaflets, uitnodigingen / bouwtekeningen, folders, kaarten, huisstijlen, posters, brochures, foto’s, boekwerken, visitekaartjes, mailings al of niet gepersonaliseerd etc..

Afhankelijk van de oplage (mogelijk vanaf 1 stuks) bekijken wij voor U of het voordeliger is om gebruik te maken van digitaal drukken.

Het verkleinen of vergroten (25% tot 400%.) doen wij GRATIS voor u.

Kantoor print & drukwerk

Als je werkt in een kantooromgeving wordt je regelmatig geconfronteerd met een probleem wat snel opgelost moet worden. Wij bieden allerlei oplossingen voor printvraagstukken die directe actie behoeven. Zo kunnen wij je snel helpen met het printen en inbinden van een presentatie die op een vergadering uitgedeeld moet worden. Een mailing die op basis van een Excell adressenbestand op je eigen briefpapier geprint moet worden is voor ons snel en makkelijk uit te printen. Ook de dikke 4-ringsmap met cursusmateriaal voorzien van tabbladen is iets dat wij snel en adequaat voor je kunnen printen en invoegen.

NEEM CONTACT MET ONS OP ALS JE EEN ACUUT PROBLEEM VOOR JE BEDRIJF OF ORGANISATIE HEBT

Bel 076 501 75 13 of mail naar info@rodas-copy.nl

Enkele afdruk mogelijkheden:

  • Een éénvoudige zwart-wit afdruk
    éénzijdig of tweezijdig tot A3+ formaat (30,5 x 45,8 cm.)
    éénzijdig tot een maximale breedte van 90 cm. breed en met een onbeperkte lengte.
  • Een kwalitatieve full-color afdruk.
    éénzijdig of tweezijdig tot A3+ formaat (30,5 x 45,8 cm.)
    éénzijdig tot een maximale breedte van 90 cm. breed en met een onbeperkte lengte.
Formaat Afmeting
A4 21 x 29,7 cm.
A3 29,7 x 42 cm.
A2 42 x 59,4 cm.
A1 59,4 x 84,1 cm.
A0 84,1 x 118,8 cm.
Copyshop Etten-Leur | Rodas-copy.nl
Copyshop Etten-Leur | Rodas-copy.nl