Project Description

GROOTFORMAATKOPIEËN / PLOTTEN

RODAS Copy & Office is de specialist in het maken van grootformaatkopieën/prints en alle service die daarop betrekking heeft zoals het grafisch ontwerpen. Het totaalpakket van uw communicatie of presentatie, inclusief grafische vormgeving kan hierdoor volledig bij RODAS Copy & Office worden neergelegd.
Vanzelfsprekend beschikken wij dan ook over een Grootformaatkopieermachine waarop wij uw bouwtekeningen kunnen kopiëren of printen (plotten). Dit tot een maximale breedte van 90 cm. en een onbeperkte lengte. Dit kan zowel op papier als op calque of polyester. Ook behoort hierbij het vergroten of verkleinen van uw tekeningen tot de mogelijkheden, evenals het, geheel GRATIS, vouwen van uw tekeningen tot A4.
Voor meer informatie omtrent het aanleveren van uw digitaal (plot)bestand kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wanneer u graag posters of affishes in zwart afgedrukt wilt hebben, kunnen wij ook hiervoor deze machine aanbevelen.

GROOTFORMAAT FULL-COLOR PRINTING

Binnen onze uitgebreide mogelijkheden kunnen ook full-color prints tot een maximale breedte van 90 cm vervaardigd worden. En hierbij is de lengte van de eventuele poster/affiche onbeperkt. De print wordt afgedrukt op inkjetbasis op een fotokwaliteit papier, uw afdruk krijgt hierdoor een perfecte uitstraling.

SCAN-SERVICE (met een maximale scanbreedte van 91 cm.)

Wij kunnen je tekeningen/documenten inscannen en voor je opslaan op bijvoorbeeld USB stick, CD en DVD of deze naar je mailen. Hiervoor beschikken wij over diverse scanners.

Scannen groter dan A3

Het scannen kan in zowel zwart/wit als kleur. Tekeningen groter dan A3 kunnen in één geheel gescand worden tot een maximale breedte van 91,4 cm. De lengte is in principe onbeperkt. De maximale dikte is 2 mm.
BELANGRIJK: De scanner trekt het origineel over een glasplaat heen dus is het erg belangrijk dat het origineel onbeschadigd is: geen scheuren in het papier, niet goed vastgeplakte foto’s, ezelsoren etc. Dit kan vastlopen in de scanner veroorzaken. Uiteraard kijken wij dit ook na maar als er eerst extra geplakt of herteld moet worden dan worden hier kosten voor in rekening gebracht. Laat je bij twijfel adviseren door één van onze medewerkers.

De scans kunnen we leveren tot een maximale resolutie van 600 dpi en in alle gangbare bestandsformaten. Denk hierbij aan JPEG, TIFF en PDF.

Tekeningen/documenten welke A3 of kleiner zijn scannen we op een scanner met een vaste plaat of met de ADF (Automatische Documenten doorvoer). Afhankelijk van het origineel wordt bekeken welke optie het meest geschikt is.

Scannen kleiner dan of gelijk aan A3

Het scannen van documenten in de formaten A5, A4 en A3 met de ADF is bedoeld voor losbladige stapels zonder ezelsoren, krullen en nietjes. Deze mogen dubbelzijdig zijn. Ingebonden boeken, collages, foto’s etcetera worden via de glasplaat gescand.
De scans kunnen we leveren tot een maximale resolutie van 600 dpi en in alle gangbare bestandsformaten. Denk hierbij aan JPEG, TIFF en PDF.

Vraag hiervoor naar de mogelijkheden door ons te bellen op 076 501 75 13
of stuur een email naar info@rodas-copy.nl

Textiel bedrukken