Project Description

Uw Geboortekaartjes of Huwelijkskaarten thuis uitzoeken

Ben je zwanger of gaan jullie trouwen? Je bent vast op zoek naar hét perfecte geboortekaartje voor jullie kindje of de allermooiste trouwkaart voor jullie grote dag! Met een kaartje van RODAS Copy & Office wordt jullie aankondiging in ieder geval bijzonder. Neem een kijkje in onze uitgebreide collecties originele, lieve, stoere en hippe geboorte- en trouwkaarten en mocht je vragen of opmerkingen hebben, bel of mail ons dan gerust!

De collecties welke wij in huis hebben, mag u mee naar huis nemen, zodat u lekker thuis op uw gemak uw keuze kunt maken.

Naast deze uitgebreide collecties hebben wij ook een groot assortiment aan diverse kaarten in huis zodat het ook mogelijk is om uw persoonlijke kaarten te laten maken. Er is volop keuze aan verschillende papiersoorten en maten.

Onze leveranciers zijn onder andere:

Buromac | Belarto | Familycard

Digitaal drukken van geboortekaartjes of huwelijkskaarten: snelle levering

Digitaal drukken van geboortekaartjes
Kiest u voor digitaal drukken van uw geboortekaartjes dan kiest u voor snelheid en kwaliteit. Na de geboorte geeft u de gegevens door, waarna wij uw geboortekaartjes onmiddellijk digitaal drukken. Doordat wij de kaartjes zelf indrukken kunnen deze in veel gevallen zelfs dezelfde dag nog klaar zijn ook op zaterdag, zodat u uw familie en bekenden zeer snel kan informeren over de geboorte van uw kindje. Wilt u een eigen ontwerp voor een geboortekaartje aanleveren of wilt u bijvoorbeeld een geboortekaartje met een foto? Ook dat kan bij RODAS Copy & Office.

Neemt u gerust contact met ons op om alle mogelijkheden voor het drukken van uw geboortekaartjes te bespreken door ons te bellen op 076 501 75 13
Of stuur een email naar info@rodas-copy.nl

Geboortekaartjes | Rodas-copy.nl
Geboortekaartjes | Rodas-copy.nl

Click edit button to change this text.